Näin toimimme

Olemme Suomen suurin taitto-ovien valmistaja. Täyden palvelun ovitalona voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisun ovien suunnittelusta asennukseen.

$image->title()

1. HYVÄN OVEN TARVE

Asiakas ottaa meihin yhteyttä, tai me asiakkaaseen. Asiakaspalvelumme välittää tiedon oviasiantuntijallemme.

$image->title()

2. KARTOITUS- JA SUUNNITTELUVAIHE

Oviasiantuntijamme perehtyy asiakkaan ovitarpeisiin tekemällä tarvekartoituksen joko asiakkaan luona tai puhelimen välityksellä. Asiakkaan tarpeisiin suunnitellaan juuri sopiva oviratkaisu.

$image->title()

3. TARJOUS/TOIMITUSEHDOT

Tarpeiden selvittyä asiakas saa tarjouksen toimitusehtoineen juuri itselleen sopivasta oviratkaisusta!

$image->title()

4. TILAUS

Tilattuaan ovet asiakas saa tilauksesta vahvistuksen, jonka tarkistaa ja hyväksyy.

$image->title()

5. OVIEN VALMISTUS

Ammattilaisemme valmistavat ovet tehtaallamme Iissä. FinDoor kykenee oman tuotantonsa ja laadunvalvontansa ansiosta nopeisiin ja huippulaatuisiin toimituksiin. Asiakkaan tarpeet ja vallitseva jonotustilanne määrittävät toimitusajan. Valmiit ovet pakataan ja matka asiakkaalle alkaa.

$image->title()

6. ASENNUS- JA HUOLTO-OHJEET

Asentajamme asentavat ovet sovittuun kohteeseen ja varmistavat ovien oikean toiminnan. Lisäksi asiakas saa ovien huolto-ohjeet. Asiakas voi myös asentaa ovet itse. Ovillemme saa 2 vuoden takuun asennustavasta riippumatta.

$image->title()

7.HUOLETON- SOPIMUS

Tarjoamme FinDoor huoleton- sopimusta, joka antaa mahdollisuuden keskittyä täysillä omaan arkeen ja juhlaan. Huoltosopimus räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan sisältäen esimerkiksi tarkastuksen säännöllisin väliajoin ja erilliset huoltokäynnit tarvittaessa. Lähes huoltovapaa FinDoor-ovi on vieläkin huolettomampi ammattimiesten varmistaessa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

$image->title()

8. TYYTYVÄISYYSTAKUU

FinDoor huolehtii asiakkaistaan myös ovien toimituksen jälkeen. Soitamme asiakkaalle tai käymme varmistamassa ovien asianmukaisen toiminnan.

Jos sinulla on hyvän oven tarve, ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous